0700 - 49 08 01info@nordicbilvard.se

Biltvätt och bilrekond i Varberg

Tjänsteutbud

Här på Nordic Bilvård i Varberg, så kan man få hjälp med allt som rör bilvård, alltifrån biltvätt till bilrekond. Vårt säte är i Varberg men vi har även många kunder från övriga delar av Hallands län. Vi tar emot fordon av alla olika modeller och märken och utför både biltvätt och bilrekond utöver det vanliga. Efter en behandling hos oss är din bil snart som ny. Välkommen oavsett om du är privatperson eller företagare.

Professionell biltvätt och bilrekond

Behöver du hjälp med biltvätt för att få din bil ren och fräsch eller kanske en omfattande bilrekond för både in- och utsidan av ditt fordon. Vi på Nordic Bilvård i Varberg hjälper dig med bilvård i alla dess former. Vi erbjuder både enklare och mer omfattande bilrekond beroende på din bils behov och dina personliga önskemål. Tillsammans kommer vi fram till de bästa behandlingarna och lösningarna för just ditt fordon, oavsett om det gäller ett större eller mindre fordon. Vi utför både mindre och större projekt och strävarn alltid efter att kunna erbjuda alla våra kunder professionella och högkvalitativa resultat.

Varberg och övriga Halland

Vi är bilverkstaden i Varberg för dig som önskar få hjälp med vård av ditt fordon genom biltvätt eller bilrekond för att få den ren och reptålig igen.Vi tar emot fordon till vår bilverkstad från kunder runt omkring i hela Hallands län och gör alltid vårt bästa för att erbjuda personlig service med snabba och högkvalitativa resultat.

Tycker du att det låter intressant och önskar få hjälp med rekond eller tvätt av din bil är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan ringa oss för snabbast möjliga svar på dina frågor och du kan även besöka oss direkt på vår verkstad på Batterivägen 4 i Varberg. Vi ser fram emot att höra från dig – Välkommen till Nordic Bilvård i Varberg!